Bemutatta szentgotthárdi jelöltjeit a Jobbik

Egy civil szervezettel, a Közösen Szentgotthárdért Egyesülettel összefogva indulnak az őszi választáson.

Péntek délután egy sajtótájékoztató keretében mutatta be a Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület önkormányzati képviselőjelöltjeit Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő. Danka Zsuzsanna, Laczó Zoltán, Lábodi Gábor, valamint Seiler Tamás a Jobbik és a civil szervezet színeiben mérettetik meg magukat az őszi önkormányzati választásokon.

Laczó Zoltán, Lábodi Gábor, Bana Tibor és Danka Zsuzsanna. Fotó: 9970.hu

A jelöltek elmondták: nagyobb hangsúlyt szeretnének helyezni a szociális biztonságra, az idősek megbecsülésére, segíteni szeretnék a pályájukat és felnőtt életüket kezdő fiatalokat. Külön kiemelték, hogy ugyan pártszínekben is indulnak, mégis szakítani szeretnének azzal a gyakorlattal, hogy a pártérdekek felülírják a helyiek érdekét. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy szorosabb kapcsolatot szeretnének ápolni a helyi polgárokkal, melynek első lépéseként ismét érdemi együttműködést alakítanának ki a városi televízióval, ahol ismét láthatóak lennének a testületi ülések. Szó esett még a környezetvédelem fontosságáról, valamint a városi mutyik felszámolásáról.

Ezt követően Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő elmondta, hogy bárhogyan is alakul a jövő, minden segítséget meg fog adni Szentgotthárdnak és a szentgotthárdiaknak. Hozzátette: márciusban bemutatják a három kizárólag a Közösen Szentgotthárdért Egyesület színeiben induló önkormányzati képviselőjelölteket, majd később a közös polgármesterjelöltjüket is.

Előtte azonban március 1-én megrendezik a Polgári Esték első rendezvényét, a Magyar Hang-estet, ahol György Zsomborral, a hetilap főszerkesztőjével beszélgetnek a magyar média helyzetéről.

9970
2019.02.22.
Top