Impresszum és jogi irányelvek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Szentgotthárd és térsége lakosságának közéleti és kulturális portálja

A 9970.hu csapata

Főszerkesztő:

Szalai Szabolcs

Szerzők:

Ágoston Gábor

Talabér Ádám

Mesics Gábor

E-mail:

szerkesztoseg@9970.hu

Jogi nyilatkozat

A 9970.hu az adatközlésben a 2001. évi CVIII. törvény (ektv.) szerinti közvetítő szolgáltató szerepét tölti be. Az Smtv. 6. §-a, és az Mttv. 203. § 60. pontjának megfelelően az oldal főszerkesztője nem felel a felhasználók által publikált írások tartalmáért, hitelességéért, az ebből fakadó jogi követelések kizárólag a cikk írójával szemben érvényesíthetőek. A 9970.hu egyértelműen feltünteti a cikkek szerzőit, akikről bővebb információ / elérhetőség a profiloldalukon is megtalálható. Van egy jó sztorija? Ön is lehet szerző, amennyiben írásai megfelelnek minőségi és témabeli irányelveinknek, lépjen kapcsolatba velünk bátran! PR cikk megjelenésekkel kapcsolatban a Médiaajánlat oldalon tájékozódhat.

A hozzászólások minden esetben a hozzászóló Látogató álláspontját képviselik, az ő véleményük nem tükrözi a 9970.hu véleményét, így nem is áll módunkban felelősséget vállalni értük. Amennyiben törvényt sértő komment érkezik, a 9970.hu vállalja, hogy miután tudomására jutott, 48 órán belül a követelésnek megfelelően eltávolítja, moderálja a tartalmat.

Amennyiben jogi aggályai vannak egy cikkünkkel kapcsolatban vagy sajtóhibát talál, lépjen kapcsolatba velünk! Vállaljuk, hogy 24 órán belül megvizsgáljuk panaszát, majd döntünk a helyreigazítás / eltávolítás lehetőségéről.

A portálon található cikkek, információk, logo, képek, videók és programkód szerzői jogi védelem alá esnek. Ezek kizárólagos használati joga a 9970.hu-t illeti meg. Mindenkinek lehetőséget adunk a “fair” használat nevében átvenni a cikkek bevezetőjét (lead) vagy a cikk első legfeljebb 150 karakterét, amennyiben a forrást (9970.hu) egyértelműen feltünteti, és dofollow módon hivatkozik rá. Lehetőséget biztosítunk ugyanakkor, hogy egyéni döntés alapján felhasználhatóvá tegyük tartalmunk további részeit. A tartalomfelhasználás kizárólag a főszerkesztő írásos engedélyével lehetséges. Amennyiben tartalmat kíván átvenni tőlünk, kérjük, lépjen kapcsolatba a fenti email címek egyikén!

A 9970.hu magára kötelező érvényűnek tekinti a Főszerkesztők Fóruma által elfogadott etikai kódexet.

Adatvédelmi irányelvek

A 9970.hu a Látogatókról a szolgáltatás javítása érdekében adatokat gyűjt. Az adatgyűjtés platformja a Google Analytics. Az adatokat névtelenül, tömbösítve tároljuk, ezek nem alkalmasak a Látogatók egyéni azonosítására. A demográfiai adatgyűjtés során mennyiségi korlát kerül alkalmazásra.

A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott hirdetéseket tudjon megjeleníteni a Google hirdetési hálózatán keresztül.

mti_hirfelhasznalo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top