Árván maradt gyerekeknek gyűjtenek a szentgotthárdiak

A gyermekeket szüleik elvesztése óta a nagyszülők nevelik, amely az egyikük betegsége miatt igen nagy kihívást jelent a családra nézve.

Gyűjtésbe kezdtek a szentgotthárdiak két árván maradt kisfiú családjának megsegítéséért. A gyermekeket szüleik elvesztése óta a nagyszülők nevelik, ami Levente betegsége miatt igen nagy kihívást jelent a családra nézve. A kisfiú dravet-szindrómás, ami azt jelenti, hogy a nap 24 órájában felügyeletre szorul és pelenkázni is kell. Ezért neki a legnagyobb segítséget a törlőkendők – a pelenkát orvos írja fel – és az iskolakezdéshez szükséges papír- és írószerek jelentenék. Barnabás nagyon szeret legózni, számára szívesen fogadnak ilyen és másfajta játékokat, készségfejlesztő könyveket is.

Fotó: Pixabay.com

A nagyszülők, akik egyben a gyerekek ideiglenes gyámjai is lettek, korábbi életüket hátrahagyva el kellett, hogy költözzenek Szentgotthárdról, hogy ezzel unokáik számára továbbra is biztosítani tudják azt a speciális bánásmódot, amire szükségük van.

Az anyagi természetű támogatásokat az alábbi számlaszámra tudják utalni azok, akik segíteni szeretnének: OTP 11773470-60313353. A számlatulajdonos neve Csendes Miklós, közleménybe pedig az „adomány” szót kell írni.

Aki más módon szeretné támogatni a családot a Szentgotthárd környéki átadásokkal kapcsolatban keresse Támis Gábort (+36-30-650-8028), a budapesti és pátyi átadást pedig Csendes Bélával tudják egyeztetni.

9970
2019.02.26.
Top