Ördögi a Zaporozsec frontembere a szentgotthárdi zenekar legújabb klipjében

Nincs tovább címmel jelent meg a Zaporozsec legújabb videóklipje.

A szentgotthárdi zenekar idén februárban jelentkezett Pixelek című második nagylemezével, a slágergyanús dalokból pedig az év közben videóklipek is születtek. Legutóbb a Nincs tovább című számból készült mozgóképes verzió, amelyben a zenekar frontembere, Varga Bence alakít kisördögöt, aki egy párkapcsolaton belül szítja addig a feszültségeket, míg eltörik az a bizonyos pohár.

Zaporozsec – Nincs tovább (Official Music Video)

Zaporozsec Varga Bence gitár, ének Papp Dávid basszusgitár Hoffman Máté dob Balaton Gergely gitár www.facebook.com/zaporozsec www.instagram.com/zaporozsecofficial/ www.zapo.hu Szereplők: Balogh Fanni Kolnai Kovács Gergely Operatőr: Tóth Gergely Smink: Füri Krisztina Világítás: www.pannoniapictures.hu Kiadó: ko records Booking: info@ko.hu Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/56528802 Spotify: spotify:album:3jJWLfq3716jDKDr1H6PA6 iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/pix… Google Play: https://play.google.com/store/music/a…

A zenekar jelenleg a Lóci játszik nevű formációval közösen turnézik országszerte, valamint a határainkon túl is (az erdélyi Nagyváradon lépnek fel ma este). Legközelebb Szombathelyen láthatjuk a srácokat a színpadon, december 28-án, pénteken ugyanis a Cinema Cafében lépnek fel:

https://www.facebook.com/events/242888596397416/

Szalai Szabo
2018.12.21.
Top