Együttműködik a Jobbik és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület az önkormányzati választáson

Ezt Bana Tibor helyi országgyűlési képviselő jelentette be a párt mai sajtótájékoztatóján.

Lábodi Gábor, a Jobbik szentgotthárdi önkormányzati képviselője kezdte a sort a felszólalásokban a párt mai sajtótájékoztatóján: ő arról beszélt, hogy sajnálatós módon a jelenlegi városvezetés a Fidesz akarátnak megfelelően hozza meg döntéseit, szemben a város érdekeivel, ezért reméli, hogy hamarosan olyan képviselő-testületetet választanak meg a szentgotthárdiak, amelynek tagjai számára a település szeretete előrébb való, mint a pártpolitikai utasítások.

Együttműködik a Jobbik a Közösen Szentgotthárdért Egyesülettel | 9970.hu

Közösen Szentgotthárdért címmel tartottak sajtótájékoztatót a Jobbik Magyarországért Mozgalom politikusai a városban: Gyöngyösi Márton és Bana Tibor országgyűlési képviselők, valamint Lábodi Gábor helyi önkormányzati képviselő. A. helyszínről élőben jelentkeztünk Facebook-oldalunkon. Nézz fel az oldalra! http://9970.hu/ Lájkolj be Facebookon! https://www.facebook.com/9970.hu/ Kövess minket az Instagramon is! https://www.instagram.com/kilenckilenchetven/

Bana Tibor, a Jobbik alelnöke, szentgotthárdi országgyűlési képviselője vette át tőle a szót, aki elmondta, hogy a mai napon megalakult a Közösen Szentgotthárdért Egyesület, amely nemcsak az ellenzéki párt tagjait foglalja magában, hanem olyan civil, a helyi közéletben aktív szereplőket is, akikkel közösen tudnak tenni a városért.

Bejelentette azt is, hogy a Közösen Szentgotthárdért Egyesület és a Jobbik együtt indul majd a jövő évi önkormányzati választáson, ahol 8 képviselőjelöltet és önálló polgármesterjelöltet is állítanak. Céljuk egy olyan vezetést adni a városnak, amely számára Szentgotthárd az első.

Fotó: Béli Balázs

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője azt hangsúlyozta, hogy két fontos választást is tartanak jövőre, önkormányzati és európai parlamenti voksolásra is sor kerül. Az EP-választás is nagy jelentőséggel bír szerinte, hiszen itt dől majd el, hogy kik képviselik Magyarországot az Európai Unióban.

Fotó: Béli Balázs

Ez azért is fontos, mert a Jobbik egy olyan programmal vág neki a választásoknak, amelynek célja többek között az uniós átlag szintjére emelni a magyar béreket, amit itt az osztrák határ mellett élők különösen jól ismernek, hiszen maguk is tapasztalják, hogy milyen elképesztő bérkülönbségek vannak a két ország között.

Bana Tibort lapunk arról kérdezte végül, hogy mikor jelentik be a közös jelölteket, valamint hogy mikorra várható választási program az önkormányzati választásra. Bana úgy fogalmazott, hogy jövő év elejére várhatóak konkrétumok, a közeledő karácsonyi időszak miatt ugyanis már nem szeretnének újabb sajtótájékoztatót tartani.

9970
2018.12.14.
Top