A Győrújbarát után a bajnokesélyes Telekom Veszprémet is elverte a Gotthárd

Hősies küzdelemmel győzték le a listavezetőt.

Szombaton látta vendégül az NBII férfi kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Szentgotthárdi VSE csapata a bajnokesélyes Telekom Veszprém U23 gárdáját. A tabellát eddig hibátlan mérleggel vezető Veszprém volt az egyértelmű esélyesebb, ugyanakkor az első perctől fegyelmezetten kézilabdázó gotthárdiak végig vezettek az első játékrészben is, a félidő végére 17-14-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző.

A második játékrészben erősebb tempót diktált a Veszprém, sikerült is faragni a gotthárdiak előnyéből, ugyanakkor a két csapat fej-fej melletti párharcából végül az SZVSE került ki győztesen, a meccs lefújásakor egy gólos előnnyel, 25-24-re verték meg a listavezetőt. A hálás szentgotthárdi közönség így ünnepelte a győzelmet:

Kézilabda Szakosztály Szentgotthárdi VSE

Kézilabda Szakosztály Szentgotthárdi VSE. 801 likes. A szentgotthárdi Városi Sportegyesület Kézilabda szakosztályával kapcsolatos hírek, információk, események.

Így áll a tabella, miután a múlt héten a Győrújbaráti FaDo TK (25-31 ide) és most a Telekom Veszprém U23 csapatát is megverte a Gotthárd:

Forrás: keziszovetseg.hu

Szalai Szabo
2018.10.08.
Top