Vereséggel nyitott a Szentgotthárdi VSE az NBII-ben

Nagy csatában maradtak alul Balatonfüreden a szentgotthárdi kézisek.

Szombaton a Balatonfüredi KSE és a Szentgotthárdi VSE összecsapásával vett rajtot az NBII-es férfi kézilabda bajnokság őszi szezonja. A nyitómérkőzésre Balatonfüreden került sor, ahova több játékos távolmaradása miatt foghíjasan érkezett meg a szentgotthárdi gárda. A vendég csapatnak alapból is nehéz dolga volt, hiszen a Balatonfüredi KSE U23-as csapata a magasabb szintű bajnokságban is rendszeresen szerepelteti játékosait, valamint a Szentgotthárdi VSE a lényegesen lassabb tempójú játékhoz volt szokva a megyei bajnokságban.

Facebook-oldalukon közzétett beszámolójukban azt írják, hogy a meccs kezdetén még az “öltözőben maradtak”, de a félidő közepére sikerült rendezni a sorokat, volt hogy a vezetést is átvették, de végül a fürediek három gólos előnyével (15-12) mentek pihenőre a játékosok. A második játékrészben sikerült is egálra felzárkózni, de a végjátékban a gyorsabb tempójú Balatonfüred hat góllal elhúzott (30-24).

A szentgotthárdi kézisek legközelebb szeptember 22-én, szombaton délután hazai pályán fogadják az Ácsi Kinizsi csapatát. Az eseményhez itt lehet csatlakozni a Facebookon:

https://www.facebook.com/events/2026919407364557/

Szalai Szabo
2018.09.18.
Top