Mém lett a szentgotthárdi polgármesterből

Az internet népe kíméletlenül lecsapott Huszár Gáborra.

Még korábban írtunk róla, hogy Grúz testvérvárosa lesz Szentgotthárdnak: az erről szóló szándéknyilatkozatot február elején írta alá városunkban Huszár Gábor és Tskaltubo polgármestere, Grigol Ioseliani. Most egy hivatalos városi delegáció érkezett Grúziába, erről Sütő Ferenc helyi önkormányzati képviselő számolt be Facebook-oldalán.

A hivatalos delegáció Grúziában. Fotó: Sütő Ferenc, Facebook.com

A képviselő arról írt közösségi oldalán, a szentgotthárdi delegáció szombaton a városházán tárgyalt a Grúz féllel a települések közötti gazdasági és idegenforgalmi kapcsolatok megerősítéséről. A tárgyaláson Huszár Gábor, Szentgotthárd első embere nem mindennapi öltözetben jelent meg, az eseményről készült képre pedig egyből lecsapott az internet népe. A helyi politikusokat gyakran kifigurázó Kaszagyár-Mémgyár Szentgotthárd Facebook-oldalon az alábbi fotó jelent meg:

Fotó forrása: Kaszagyár-Mémgyár Szentgotthárd, Facebook.com

Arra valóban nehéz magyarázatot találni, hogy Szentgotthárd polgármestere egy hivatalos tárgyalásra miért öltözött ősmagyar harci díszbe, de reméljük, hogy nem csak a jelmeze aratott sikert az egyeztetésen, hanem ő maga is.

9970
2018.09.30.
Top