Mondja el a véleményét a Hopplá Fesztiválról!

A hétvégén lezajlott a 29. Hopplá Fesztivál, mi pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy Önök mit gondolnak a közel harminc éves rendezvényről!

Jövőre harmadik évtizedes fennállását ünnepli a Hopplá Fesztivál. Az egykor helyi zenészek által útjára indított rendezvény a kezdetekben főleg amatőr zenekarok számára nyújtott megmutatkozási lehetőséget, de a közel 30 év alatt jelentősen átalakult a fesztivál: hol a Hopplá helyszíne változott, hol a meghívott előadók kiválasztásában történt szemléletváltás.

Fotó: Bana Ferenc

Idén a Pannon Kapu Kulturális Egyesület és a Rock & Roll Camp közösen szervezte meg a rendezvényt, amely rengeteg új változást is hozott magával. A Hopplá mára abszolút rock fesztivállá vállt, nyomát sem látni már az alternatív zenei szcéna képviselőinek, ahogy maga mögött hagyta az egykor még nyitott amatőr fesztivál imázsát is, a kétnapos rendezvényen a szabadtéri színpad előtti teret teljesen elfoglalta a közönség, az étel- és italárusok bódéi, amit kordonokkal zártak el a nemfizető közönség elől.

9970
2018.07.08.
Top