Bana: A Fidesz továbbra is semmibe veszi a körmendi választókerületben élők érdekeit

Nem lesz semmi az Orbán Viktor által megígért négysávos autópályából és a körmendi kórházban sem állítják vissza a szülész-nőgyógyászati osztályt.

Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke közleményt juttatott el lapunkhoz. Ebben azt írja, hogy május 22-én három írásbeli kérdést nyújtott be a Körmend-Szentgotthárd-Vasvár választókerületet érintő ügyekben:

Bana szerint a nemrég megérkezett válaszokból az derül ki, hogy a kormány továbbra is semmibe veszi az őrségiek véleményét az Őrségi Nemzeti Park működésével összefüggő visszásságokkal kapcsolatban, ugyanis szerinte mellébeszélő válaszokat kapott az ügyben. Azt is sérelmezi a politikus, hogy a körmendi kórházban nem kívánják újra megnyitni a szülészeti osztályt, ugyanakkor az aktív belgyógyászat 15 ágyon történő visszaállítására ígéretet tettek.

Fotó: Bana Tibor, Facebook.com

A Körmend-Rábafüzes szakaszon pedig csak 2×1 sávos autóút épül, azonban Orbán Viktor miniszterelnök korábban olyan ígéretet tett, hogy 2×2 sávos autópályán közlekedhetnek a térségben élők – áll a közleményben.

9970
2018.06.10.
Top