Nagy lehetőség előtt áll a vasi banda, de ránk is szükségük van

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik a Fishing on Orfű saját szervezésű tehetségkutatójának döntőjébe kerültek, de ahhoz hogy győzzenek, a mi szavazatunkra is szükségük van!

A Fishing on Orfű szervezői saját tehetségkutató programot indítottak annak érdekében, hogy kevésbé ismert, de zeneileg izgalmas előadókat is bemutassanak a nyáron megrendezésre kerülő fesztiválon. A Nagy Fishing-tehetségkereső névre keresztelt versenyre az ország minden pontjáról várták a nevezőket, a beküldött produkciók közül a fesztivál vezetőségéből álló zsűri 10-10 zenekart és szóló/duó formációt választott ki első körben. A nevezettek között volt a vasi zenészekből álló akusztikus csapat is, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik produkcióját is a legjobbak közé válogatták.

A tehetségkutató döntőjében a 10-10 formációnak egy maximum 90 másodperces bemutatkozó videót kellett készítenie, amelyet a fesztivál Facebook-oldalán lehet megtekinteni. Végül a 3-3 legtöbb like-ot szerző zenekar és szóló/duó formáció kap lehetőséget a szervezőktől arra, hogy fellépjen a neves fesztiválon. A szavazást most vasárnap (május 27) délben zárják le, addig lehet egy kedveléssel támogatni a vasi bandát: like-ra fel!

Szalai Szabo
2018.05.22.
Top