Elmarad a vasárnapi városi rangadó

Közleményt adott ki a Szentgotthárd-Máriaújfalui SE csapata az üggyel kapcsolatban. Frissítve! A Szentgotthárdi VSE is reagált.

Elmarad a vasárnapra tervezett Szentgotthárd-Máriaújfalui SE – Szentgotthárdi VSE kézilabda mérkőzés, ezt a máriaújfalui csapat jelentette be Facebook-oldalán.

Közleményükben azt írták, hogy pályaválasztó félként nem felelt meg számukra az előre kiírt időpont, ezért további 4 alkalmat neveztek meg, amikor le tudnák játszani a mérkőzést a Szentgotthárdi VSE-vel. Az SZVSE azonban elutasította ezeket az időpontokat, így a Győr-Moson-Sopron Megyei Kézilabda Szövetség saját jogkörével élve jelölte ki a mérkőzés időpontját.

Fotó: Pixabay.com

A nyilatkozatban arról is szót ejtenek, hogy mivel ez egy amatőr bajnokság, így több alkalommal előfordult más csapatokkal is, hogy a korábban kiírt időpont nem felelt meg ellenfeleiknek, de a Szentgotthárd-Máriaújfalui SE csapata tudott kompromisszumokat kötni ellenfeleikkel és elnapolni a mérkőzéseket, sajnálják hogy erre a másik szentgotthárdi gárda nem volt képes.

Bizonytalan, hogy most mi következik, ugyanis a máriaújfalui csapat továbbra is nyitott arra, hogy másik időpontban megmérkőzzenek, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kézilabdaszövetség korábbi döntése szerint a találkozót legkésőbb 2018. május 27-ig (a bajnokság végéig) le lehet bonyolítani. Amennyiben ezt a Szentgotthárdi VSE nem fogadja el, úgy nagy valószínűség szerint 10-0-ás végeredménnyel nekik ítélik oda a találkozót, ugyanis a MUSE kezdeményezte a találkozó elnapolását.

20:45

Reagált a Szentgotthárdi VSE is

Közleményben reagált a Szentgotthárdi VSE is, ők Facebook-oldalukon azt írták, hogy nagyon sajnálják a Szentgotthárd-Máriaújfalui SE döntését, szerintük ugyanis az összes bajnokságban szereplő csapattal meg tudtak állapodni az idegenben lejátszott mérkőzéseik időpontjáról, kivéve a MUSE-vel.

A Szentgotthárdi VSE játékosai meg fognak jelenni vasárnap és arra kérik a Szentgotthárd-Máriaújfalui SE csapatát, hogy ők is tegyenek így.

A teljes közlemény itt olvasható:

Szalai Szabo
2018.04.21.
Top