Nem jön el a képviselőjelölti vitára V. Németh Zsolt, de azt nem tudni, hogy hol lesz helyette

Hiába kerestük a térség fideszes országgyűlési képviselőjének weboldalán az egy hónappal ezelőtt lekötött programját, de nem találtuk.

Kíváncsiak voltunk rá, hogy milyen halaszthatatlan közfeladatot lát el V. Németh Zsolt, miután a térség fideszes országgyűlési képviselője azzal utasította el a szentgotthárdi fiatalok meghívását a jelöltek közötti vitára, hogy már van egy előre lekötött programja azon a napon. Azt azonban nem fejtette ki bővebben az államtitkár, hogy konkrétan milyen fontos ügy köti le.

Fotó: Pelsőczy Csaba, FM

A meghívást közel egy hónappal a vita előtt utasította vissza V. Németh Zsolt, így biztosak lehettünk abban, hogy ez az előre lekötött program előbb vagy utóbb megjelenik az államtitkár közösségi oldalain is. V. Németh ugyanis ezeken a felületeken minden fontosabb eseményről beszámol, a gépjárműfecskendő átadótól a pálinkaversenyig. A fideszes honatya weboldalán található eseménynaptárban, valamint a Facebook-oldalán is hiába kerestük a március 28-i programját, nem találtuk.

Forrás: vnemethzsolt.hu

Persze előfordulhat, hogy a közel egy hónappal ezelőtt lekötött program még nem került fel az internetre, vagy olyan magánjellegű eseményről van szó, amely nem tartozik a nyilvánosságra, ugyanakkor valószínűbb, hogy V. Németh Zsolt más fideszes politikushoz hasonló módon egyszerűen nem hajlandó vitázni a többi párt jelöltjével. Kíváncsian várjuk mindenesetre, hogy kiderüljön, mi volt fontosabb a kampányfinisben V. Németh számára, mint bemutatni programját a szentgotthárdiaknak.

A vitára egyébként a Jobbik, az LMP, a Momentum és a Demokratikus Koalíció jelöltjét is meghívta a Fiatalok Szentgotthárdért Egyesület, ők elfogadták a felkérést. A szentgotthárdi fiatalok azért szerveznek vitát a helyi színház aulájába március 28-án, szerda este 6 órára, hogy ezzel segítsék a választópolgárokat abban, hogy megfontolt döntést tudjanak hozni az áprilisi országgyűlési választásokon.

9970
2018.03.25.
Top