V. Németh Zsolt nem vesz részt a képviselőjelölti vitán, de azért beszólt Bana Tibornak

Korábban az LMP, a Jobbik és a DK jelöltje jelezte, hogy ott lesz a vitán.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Fiatalok Szentgotthárdért Egyesület március 28-ra vitát szervez a helyi színház aulájába az országgyűlési képviselőjelölteknek. A meghívót az összes mérhető támogatottságú párt jelöltjének elküldték, közülük az LMP, a Jobbik és Demokratikus Koalíció képviselője jelezte, hogy részt kíván venni a megmérettetésen.

Fotó: Pelsőczy Csaba, FM

A Fidesz-KDNP jelöltje, V. Németh Zsolt is válaszolt a megkeresésre, levelében azt írja, hogy

nem tud részt venni a vitán, ugyanis egy előre lekötött másik programra hivatalos.

Nem tudja, hogy a Jobbik plakátjait ki rongálta meg

V. Némethet azzal kapcsolatban is megkereste lapunk, hogy mit reagál Bana Tibor nyilatkozatára, amelyben a Jobbik képviselője arra utalt, hogy pártja óriásplakátjainak megrongálása mögött V. Németh Zsolt “emberei állnak”. A Fidesz-KDNP politikusa erre azt mondta, hogy

Választási kampány folyik, és a politikai szereplők közterületi megjelenése a választókban különféle reakciókat vált ki. Nem tudhatjuk, hogy a Jobbik plakátjának lefestése a Jobbik irányváltása miatt csalódott egykori párttársak, netán baloldaliak vagy más irányú elkötelezettséggel bírók felháborodásának megnyilvánulása-e. Az viszont egyértelműnek tűnik, hogy február 2-án a körmendi képviselői irodám bejáratán a Jobbik hagyta névjegyét.

Erről V. Németh Zsolt fotót is mellékelt, amelyen jól látszik, hogy a Jobbik matricáját helyezte el valaki a Fidesz körmendi irodájának bejáratán.

Forrás: V. Németh Zsolt

Szalai Szabo
2018.02.28.
Top