Verekedés miatt javasol vádemelést a rendőrség

Az eset még tavaly nyáron történt, a verekedő szentgotthárdi férfi ügyében folytatott nyomozás azonban csak a napokban zárult le.

A Police.hu számolt be róla, hogy vádemelést javasol a rendőrség egy 2017 júliusában történt verekedés ügyében. Az eset során egy 21 éves csörötneki férfi szóváltásba keveredett egy 38 éves szentgotthárdi lakossal, a vitájuk pedig végül tettlegességig fajult.

A verekedés után mindkét férfit előállították a Szentgotthárdi Rendőrősön, a rendőrség munkatársai kihallgatták őket, majd garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak velük szemben.

Fotó: Pixabay.com

A nyomozás során derült ki, hogy a csörötneki férfi ugyanazon a napon egy másik, 22 éves szentgotthárdi lakost is bántalmazott, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A férfi ebben az esetben is beismerte a tettét, ezért vele szemben a rendőrség súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult.

A Körmendi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást a napokban befejezte, az ügyet vádemelési javaslattal átadta a Körmendi Járási Ügyészségnek.

9970
2018.01.21.
Top