Jótékonysági árverést hirdet a Jobbik a szentgotthárdi beteg kislány megsegítésére

Szél Kata Lina egy kétéves, szentgotthárdi kislány, akinél szeptemberben egy nagy kiterjedésű agytumort diagnosztizáltak. Az ő gyógykezelése érdekében a Jobbik helyi szervezete egy kézzel gravírozott üvegasztalt ajánlott fel árverésre.

Szél Katalin Linánál idén szeptemberben egy nagy kiterjedésű agytumort diagnosztizáltak. A kislány kezelése komoly anyagi terhet ró a családra, így először a szentgotthárdi óvoda és bölcsőde szülői közössége indított adománygyűjtést számukra, majd helyi zenekarok és vállalkozók álltak az ügyük mellé.

Most a Jobbik szentgotthárdi szervezete is bejelentette, hogy karitatív akcióval segíti a beteg kislány gyógyulását. A sajtótájékoztatón elhangzott, egy teljesen egyedi, az Árpád-házi szenteket ábrázoló gravírozott üvegasztal kerül kalapács alá, az árverésből befolyó teljes összeget pedig a család megsegítésére ajánlja fel a Jobbik.

Fotó: Closer.hu

A gravírozott üvegasztal Lábodi Gábor önkormányzati képviselő munkája. Lábodi alkotásai közül nem ez az első, amely jótékony célból kerül kalapács alá, 2014-ben egy hasonló munkájából származó pénzből egy Heves megyei és a szentgotthárdi mentőállomást, illetve két helyi rászoruló családot támogattak.

Fotó: Closer.hu

A mostani árverés kikiáltási ára 50 ezer forintról indul, az aukció február végéig tart a vatera.hu oldalon.

Szalai Szabo
2018.01.16.
Top