Image default
Helyi Képmutató

Dögös dallal rukkolt elő a Zaporozsec

Újabb dal hallható a februárban megjelenő legújabb Zaporozsec lemezről. Mi már most imádjuk!

Még tavaly decemberben írtunk róla, hogy a szentgotthárdi Zaporozsec zenekar elkészítette a Kicsit Még című dalához a videoklipet. A dal és videoklip is előfutára volt a zenekar második nagylemezének, amely a Pixelek névre hallgat.

Most egy újabb dal is hallható a február 16-án megjelenő albumról, amely a napokban debütált:

Zaporozsec – Movie Star (Official Audio)

Zaporozsec Varga Bence gitár, ének Papp Dávid basszusgitár Hoffmann Máté dob Balaton Gergely gitár Facebook: www.facebook.com/zaporozsec Web: www.zapo.hu Instagram: www.instagram.com/zaporozsecofficial Zene: Varga Bence Szöveg: Varga Bence Kiadó: ko records Booking: info@ko.hu Spotify: spotify:album:1fgVgVeFHZlPYqvSp9Gg91 Deezer: http://www.deezer.com/hu/album/55367732 iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/movie-star-single/1337725165?l=hu GooglePlay: https://play.google.com/store/music/album/Zaporozsec_Movie_Star?id=Blj2yjzqkj6n2uixhdfghcikjxu Amazon: https://www.amazon.com/Movie-Star/dp/B07954FMJF/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1516440811&sr=8-1-spell&keywords=zaporozsec+movise+star Tidal: https://listen.tidal.com/search/zaporozsec%20movise%20star A felvétel az NKA támogatásával készült!

A Zaporozsec új lemezét a budapesti Akvárium Klubban mutatják be a nagyközönségnek, amelyre már kaphatók a jegyek az interneten.

Ajánlott cikkek

Gotthárdiak a Nagyvilágban: A Júlia-Alpoktól a Kárpátokig

9970.hu

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete a Gimiben

9970.hu

Szentgotthárdi fiatalok sikere a Parlamentben

9970.hu