Balogh Tibor lesz a baloldal helyi jelöltje 2018-ban

A Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció megállapodása szerint Gyurcsány Ferenc pártja indíthat jelöltet a Körmend-Vasvár-Szentgotthárd körzetben a 2018-as országgyűlési választásokon.

A DK a párt választókerületi szervezetének elnökségi tagját, Balogh Tibort indítja a Fidesz-KDNP kihívójaként. Balogh elmondása szerint gyermekkora óta kötődik a választókerülethez, hiszen Bélbaltaváron nevelkedett, valamint Molnaszecsődön volt sorkatona. Rendszeresen jár Szentgotthárdon és Vasváron, ismeri a környező településen élő emberek problémáit.

Balogh Tibor a DK képviselőjelöltje. Fotó: Balogh Tibor, Facebook.com

Azt mondja, amennyiben bizalmat szavaznak neki a választópolgárok, akkor mindent meg fog tenni azért, hogy érdekeiket érvényesítse a parlamenti munka által is.

Balogh a programjából a három legfontosabbnak az infrastruktúrafejlesztést, a közigazgatás és az egészségügy problémáinak megoldását tartja. Véleménye szerint járható utakra, járdákra és jól látható gyalogátkelőhelyekre van szükség, valamint a határ mellett élőknek biztosítani kell a gyorsforgalmi közlekedést Ausztria felé és lehetővé kell tenni az ingyenes internetszolgálgatást minden településen.

Kelemen Krisztián a DK szombathelyi önkormányzati képviselője és Balogh Tibor a párt rendezvényén, a háttérben Gyurcsány Ferenc. Fotó: Balogh Tibor, Facebook.com

Az önkormányzatokkal kapcsolatban Balogh azt mondta, hogy meg kívánja menteni a kistelepülések önállóságát és hogy minden támogatást meg kíván adni az önkormányzatoknak a fejlesztésekhez, beruházásokhoz. Az egészségügy területén szeretné elérni, hogy az alapvető orvosi ellátás biztosítva legyen minden településen, a megye kórházában pedig méltó körülmények legyenek a gyógyuláshoz.

Szalai Szabo
2018.01.09.
Top