Teltház előtt mutatták be a Toldit a Csákányi László Filmszínházban

Teltház előtt mutatták be a Csákányi László Filmszínházban a Gotthárd TV legújabb mesejátékát, a Toldit. A vetítés előtt bemutatkoztak az alkotók is.

Teljesen megtelt a nézőtér a Toldi című film szombat délelőtti premierjére. A rendezvényt dr. Gömbös Sándorné, a film rendezője nyitotta meg. Gömbösné mesélt a film keletkezésének körülményeiről (Arany János születésének 200. évfordulóját ünnepeljük idén), valamint köszönetet mondott mindazok számára, akik valamilyen formában hozzájárultak a film elkészítéséhez és bemutatta a főbb szereplőket is.

Ezután a szereplők nevében Szalai Szabolcs nyújtott át ajándékot a rendezőnek és a Gotthárd TV munkatársainak. Végül Dékány István, a Gotthárd TV igazgatója kért szót, aki szintén megköszönte a szereplők és a rendező munkáját.

A mesejáték elnyerte a közönség tetszését, a vetítés után hosszú percekig tartó tapssal jutalmazták azt. Aki lemaradt a premierről, de szívesen bepótolná az élményt: vasárnap délután 13 óra 40 perctől megnézheti a Gotthárd TV-ben.

A produkció a János vitézhez hasonlóan Szentgotthárd Város Önkormányzatának anyagi támogatása nélkül készült el.

2017.12.30.
SZERZŐK

Related posts

Top