Szentgotthárdon nem a Mikulás hozza az ajándékot, hanem a Fidesz

A szentgotthárdi polgármester jelenlétében a térség kormánypárti országgyűlési képviselője osztotta a Mikulás-csomagot az óvodában. A szülők teljesen kiakadtak.

Kedd este több dühös levelet és telefonhívást is kaptunk szülőktől, miszerint a szentgotthárdi óvodában nem mindennapi Mikulás ünnepségre kerül sor, ugyanis a Télapó mellett Huszár Gábor (Fidesz-KDNP) polgármester és a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt államtitkár ajándékozza meg a gyerekeket.

Fotó: Closer.hu

Az elmúlt napokban már írtunk róla, hogy több Fideszes politikus is felszólalt a szentgotthárdi templomban tartott szentmisén, amely szintén felvet aggályokat, ugyanakkor az még valamennyire magyarázható azzal, hogy a barokk templom felújítását támogatta Magyarország Kormánya. Persze ízlésesebb lett volna egy vallási rítus helyett egy sajtótájékoztatón vagy más világi programon felszólalniuk, de ilyen apróságokon már nem is érdemes fennakadni.

Szerda reggel azonban újabb vörös vonalat sikerült átlépnie a politikusoknak, amikoris a szentgotthárdi Játékvár óvodában a Mikulás-csomagok kiosztásában nem a krampuszok segédkeztek a nagy szakállúnak, hanem V. Németh Zsolt államtitkár.

Fotó: Closer.hu

Egy a szerkesztőségünknek levelet író szülő levelét változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Szerkesztőség!

Levelemet teljesen felháborodva juttatom el Önökhöz, mivel a tegnapi napon olyan dolog történt a szentgotthárdi Játékvár Óvodában, ami kimeríti nálam a gyermekek kihasználásának és aljas ,politikai célból történő felhasználásának fogalmát!

Történt ugyanis, hogy gyermekeim hazahozatalakor az óvónő közölte velem (nem megkért,közölte),hogy alá kell írnunk egy papírt, miszerint V.Németh Zsolt államtitkár úr és kísérete a holnapi napon az óvodába érkezik és Mikulás-csomagokat fog osztani a gyermekeknek, valamint erről fotó és videófelvételek is készülnek, amiket esetlegesen felhasználnak.

Hogy képzeli egy olyan ember, aki a választások előtt jelenik csak meg rendszeresen városunkban és környékén,hogy gyermekeinket kampánycélokra felhasználva, kihasználja őket?! Nem szeretnék konfrontálódni velük és a gyermekeim miatt sem megyek fel az óvodába és küldöm el a melegebb éghajlatra az urakat, ismerve a mai kormányzó párt stílusát és bosszúállóságát.

Komolyan mondom, ez nálam kimeríti a legaljasabb és undorítóbb politikai erőszak fogalmát, amikor 2-3-4 éves gyermekeket -ahogy ez a párt fogalmaz rendszeresen egy másikkal szemben- cukiskodásra használnak ki és fel.

Lennének kérdéseim azért lenne ezzel kapcsolatban,azok felé, akik szerint ez normális és megfelelő a kormány és a politika részéről.

Eddig, hol volt V.Németh? Az elmúlt években nem iparkodott ennyire az ünnepek előtt! Sőt,ő az,aki csak a választások előtt jelenik meg a környékünkön,hogy hol ételkóstolókra menjen, hol pedig szalagokat vagdosson át. Most pedig lesüllyedt a kisgyermekeket kihasználók szintjére.

Tisztelt Huszár Gábor polgármester úr, Ön gondolom parolázva fogja fogadni… Nem visszás ez egy kicsit? Mikor egy másik párt vezető politikusa járt városunkban, vagy említsem csak Bana Tibor képviselő urat, Őt vagy őket miért nem kísérgeti ekkora elánnal?! Milyen jogon használják fel gyermekeinket politikai célokra?

Lehet azt mondani,hogy ez csak egy kedves gesztus, de akkor az elmúlt években hol voltak a tisztelt urak? Én emlékszem olyan politikusokra, akik nem kértek média felhajtást, de minden évben szaloncukrot osztogattak a gyermekeknek,szülőknek,mindezt úgy, hogy senki nem tudta róluk,hogy mely párthoz,sőt egyáltalán, hogy párthoz tartoznak. Miért lett hirtelen olyan fontos -így a választások előtt- ismét hakknizni V. Némethnek? Ráadásul gyermekekkel…Mi lesz a következő? Esetleg eljön kiskutyákat simogatni az új ebtelepre? Gusztustalan és szégyenteljes!

Ezúton közlöm,hogy szívesen felajánlom a gyermekeimnek általa adott csomagot rászoruló családoknak. Nekem kibontani sem lenne gusztusom a gyermekeimnek. Kb. azt érezném,amit egy prostituált, aki először adta el magát és nézegeti az ezért kapott pénzt… Az én gyermekeim nem eladóak!

Üdvözlettel: Egy még gondolkodni képes és felháborodott szülő.

2017.12.06.
SZERZŐK
Top