Mit üzentek karácsonyra a politikusaink?

Összeállításunkban megmutatjuk, hogy a helyi közélet szereplői miként üzentek Boldog Karácsonyt a szavazópolgároknak.

V. Németh Zsolt (Fidesz-KDNP) államtitkár, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője már napokkal az ünnep előtt üzent követőinek Facebook-oldalán. Ő egy Szentgotthárdon készült videóval kívánt áldott karácsonyt és boldog új évet.

Bana Tibor (Jobbik) szentgotthárdi országgyűlési képviselő egy Ady Endre verssel kívánt boldog karácsonyt az internet népének.

Huszár Gábornak (Fidesz-KDNP), Szentgotthárd város polgármesterének nincs Facebook-oldala, a város honlapján sem tett közzé karácsonyi üdvözletet. Ő hagyományosan az év utolsó képviselő-testületi ülésén szokta megosztani ünnepi gondolatait, idén is így tett:

Sütő Ferenc független önkormányzati képviselő nyilvános bejegyzésben, egy a szent családot ábrázoló képpel kívánt szeretetteljes és meghitt ünnepeket az ismerőseinek.

Lábodi Gábor (Jobbik) önkormányzati és megyei közgyűlési képviselő a karácsonyi előtti napokban is a Jobbik helyi szervezetének jótékonysági akciójára hívta fel a figyelmet a köszöntés helyett. Bejegyzése arról szól, hogy a két éves beteg szentgotthárdi kislány megsegítéséhez hamarosan a párt szentgotthárdi szervezete és ifjúsági tagozata is csatlakozik, addig is mindenkit arra kért, hogy lehetősége szerint támogassa a kislány gyógyulását pénzadományával.

Szalainé Kiss Edina független önkormányzati képviselő családi körből kívánt áldott karácsonyt mindenkinek. Üzenetében arra hívta fel a figyelmet, hogy bár pénzért bármit megkaphat az ember, a szeretet és az egészség megfizethetetlen.

Kissné Köles Erika szlovén nemzetiségi szószóló Facebook-oldalán kívánt boldog karácsonyt mindenkinek, természetesen magyarul és szlovénul egyaránt.

9970
2017.12.25.
Top