Idén is megrendezik a Projekt Napokat a III. Bélában

December 19. és 21. között ismét megrendezésre kerülnek a Projekt Napok a szentgotthárdi III. Béla Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

A program célja, hogy az iskola közössége számára emlékezetessé tegye az év utolsó tanítási napjait a karácsonyi ünnepek fontosságának hangsúlyozásával, a szeretet ünnepére készülve. A három nap során a tanulók és tanáraik különböző projektekben vesznek részt. Ebben az évben 27 egy illetve két napos projekt közül választhatnak a résztvevők. A projektek valamilyen produktum elkészítésével és annak bemutatásával zárulnak az utolsó napon.

Lesznek kézműves foglalkozások, üvegfestés, graffiti, gyertyaöntés. Fából és fémből karácsonyi dekorációk készülnek. Zeneműveket ad elő a Béla zenekar, énekel az Xmas kórus, karácsonyi manók tánca színesíti a programot. Az ügyesebbek a Béla Warrior akadálypályáját is legyűrhetik, az érdeklődők prevenciós csoportfoglalkozáson vehetnek részt az egészséges életmód jegyében vagy éppen kvartett kártyákat készíthetnek a Microsoft támogatásával.

A színes programsorozat az iskola weboldalán és a közösségi oldalakon követhető, a tervek szerint élő videókban is követhetik az eseményeket a szülők, érdeklődők.

9970
2017.12.18.
Top