Továbbra is veretlenül vezeti a megyei kézilabda-bajnokságot a két szentgotthárdi csapat

Négy mérkőzés után is százszázalékos a mérleg.

Négy forduló után is veretlenül, holtversenyben vezeti a Győr-Moson-Sopron megyei kézilabda-bajnokságot a Szentgotthárdi VSE és a Máriaújfalui SE. 

A szeptember végén indult bajnokságban a Máriaújfalui SE a Győrújbaráti FADO TK II., a Kapuvári KSZSE, a Koroncó KSZSE és a Téti KSE csapata felett is győzelmet aratott (3 idegen, 1 hazai győzelem), így 8 ponttal a tabella élén áll. A Szentgotthárdi VSE a Lipóti SKFT, a Győrújbaráti FADO TK I., a Dunaszerdahelyi SK és a Győri ETO KSZE együttesét is legyőzve (3 idegen, 1 hazai győzelem) szintén 8 pontot szerzett.

Fotó: keziszovetseg.hu

A Szentgotthárd-Máriaújfalui SE legközelebb november 12-én, vasárnap lép pályára a Lipóti SKFT vendégeként, a Szentgotthárdi VSE mérkőzése ellenfelük kérésére elhalasztásra került, amelynek új időpontja még egyelőre nem tisztázott. A két szentgotthárdi gárda hamarosan egymás ellen is megmérkőzik, két hét múlva szombaton (november 25, 18 órai kezdettel) feszülnek egymásnak a csapatok a Széchenyi István Általános Iskola sportcsarnokában.

 

Szalai Szabo
2017.11.11.
Top