Rendőrségi akció Szentgotthárd belvárosában

Kora este csapott le a rendőrség Szentgotthárd belvárosában. Cikkünk folyamatosan frissül.

Lapunk információ szerint akciófilmbe illő jelenetek zajlottak le az elmúlt órában Szentgotthárdon, ugyanis autós üldözés után kapcsoltak le valakit a rendőrök a belvárosban. Egy szemtanú szerint 3 rendőrautó szorított le az útról egy Toyota gépjárművet, majd az autó sofőrjét bilincsben szállították el a helyi rendőrőrsre.

Fotó: closer.hu

Információnk szerint autólopás áll az ügy hátterében, az esettel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a rendőrség sajtóosztályának, a választ azonnal közzétesszük oldalunkon.

20:30

Még várjuk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság válaszát az ügyben, egyelőre türelmünket kérték.

Közben olyan információk érkeztek hozzánk, hogy egy szentgotthárdi férfit állíthattak elő a rendőrök, aki először a Petőfi utcában próbált meg eltulajdonítani egy autót, azonban tolatás közben összetörte azt, a helyszínről gyalogosan menekült el. Később egy másik járművet is elkötött, ebben fogták el a helyi rendőrök.

09:15

Péntek reggel már a Police.hu-n is beszámoltak a csütörtök esti autólopásról.

A rendőrség honlapján található közlemény megerősíti lapunk információit, miszerint egy szentgotthárdi lakos, a 19 éves K. Roland egy lakóház udvaráról próbált meg elhajtani egy gépjárművel, azonban a kertkapunak tolatott, végül az autót hátrahagyva elmenekült.

Fotó: police.hu

Nem sokkal később egy másik négykerekű tulajdonosának figyelmetlenségét kihasználva kötött el egy személygépkocsit, miközben a sértett a jármű csomagtartójából pakolt. A gyanúsított ez esetben sem jutott messzire, mert a rendőrök a helyszín közelében elfogták és a Szentgotthárdi Rendőrőrsre előállították.

A nyomozók K. Rolandot gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben két rendbeli, jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

10:55

Újabb képek érkeztek olvasóinktól az összetört autóról.

Olvasói fotó

Olvasói fotó

9970
2017.11.23.
Top