Már három kézilabdacsapat van Szentgotthárdon

A Szentgotthárdi Városi Sportegyesület is kézilabda szakosztályt indított.

Városunk sportéletében mindig kiemelt szerepet töltött be a kézilabda, azonban az elmúlt években olyan szintű konfliktusok zajlottak le, hogy ennek hatására szétváltak a sportág képviselői és külön egyesületekben folytatták a munkát.

Az egyesületek között később párbeszéd alakult ki néhány játékos kezdeményezésére, azonban az egyesülési próbálkozások megakadtak. Ennek hatására a Szentgotthárdi Kézilabda Klub, valamint a Máriaújfalui SE több korábbi játékosa is úgy döntött, hogy harmadik csapatban szeretnének dolgozni a jövőben. Így alakult meg a nyáron a Szentgotthárdi VSE kézilabda szakosztálya, amelynek szakosztályvezetője Kozma Gábor lett.

A szakosztály első nagyobb projektje a július 31. és augusztus 4. között megtartott kézilabda tábor volt, ahol a kézilabdán kívül számos egyéb programon vehettek részt a gyerekek, mint például a fürdőzés, strandkézilabda, biciklitúra, kenuzás, lovaglás és íjászat.

Fotó: Szentgotthárd VSE Kézilabda Szakosztály

A szakosztályban a következő szezonban három csapat is indul (U14, U12, U10), Csipszer Péter, Hegyi Gergely és Katona Dániel vezetésével. A csapatokban bárkit szívesen látnak az edzők, aki a Szentgotthárdi VSE égisze alatt, szakképzett edzőktől, biztosított körülmények között szeretne kézilabdázni.

9970
2017.08.19.
Top