Döntetlen a MUSE – Kaposvár rangadón

A Szentgotthárd-Máriaújfalui SE hazai pályán fogadta a Kaposvári SE-t.

A mérkőzés jól indult a hazaiak számára, gyors gólokkal 4:1 arányban elhúzott a szentgotthárdi alakulat. Ezután a Kaposvár csapata is felébredt, szépen lassan utolérte sokat hibázó vendéglátóját, sőt a félidő végén 12:10-es vendég vezetést mutatott az eredményjelző. Próbálta rendezni a sorokat a MUSE, a nagy akarásnak azonban sokszor nyögés lett a vége, 20:17-re is vezetett a listavezető. Egy hazai időkérés után azonban sikeres rohamot indított a szentgotthárdi gárda, az itt mutatott gyors, lendületes játékra nem volt ellenszere a vendégeknek, jogosan merülhetett fel a nézőkben a kérdés miért csak a meccs hajrájában játszott így a csapat. A rutinos kaposvári alakulat azonban még tudott egyenlíteni. A mérkőzés végén a győzelemért támadhatott a hazai gárda, azonban taktikai figyelmetlenség miatt, nem sikerült mindkét pontot otthon tartani. A hazaiak oldalán kiemelkedő teljesítményt nyújtott a 10 gólig jutó Weidl Ákos és két a védelemben remeklő játékos: Koszár Patrik és Nagy Noel.

nevtelen

Fotó: Nagy Tamás

Edzői értékelés:

Huszár Benjámin: Szomorú vagyok, hiszen ez egy nyerhető meccs lett volna, sajnos sokan formán kívül játszottak, ez megmutatkozott a rengeteg kihagyott helyzeten. Sokszor görcsös volt a játék, védekezésben nem tudtuk lekövetni a befutó szélsőket. Ennek ellenére örülnünk kell az egy pontnak is, dicséret illeti a csapat küzdeni akarását.

Katona Dániel: Csatlakozom az előttem szólóhoz, sajnos nem tudtuk kihozni magunkból a maximumot, a meccs képe alapján örülhetünk az egy pontnak. Az akarással valóban nem volt gond, szó nem érheti a játékosokat, de ez a görcsösség és a rutintalanság rányomta a bélyegét az eredményre. A kapott gólok számával nem volt gond, a védekezésünk a meccs nagy részében rendben volt, támadásban, a helyzetek értékesítésében kell még fejlődnünk. Összességében köszönjük a játékosok hozzáállását, küzdeni tudását,nincs mese, menni kell tovább.

Jövő héten vasárnap ismét hazai pályán játszik a csapat, a bajnoki címvédő Siófok látogat Szentgotthárdra.

9970
2016.11.07.
Top