Számon kérték V. Németh Zsolton, hogy nem ment be a munkahelyére

Levelet írtak a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjének, amiért nem vett részt az otthonápolási díjak és a devizahitelesek ügyében összehívott parlamenti ülésen.

Fél óra alatt véget ért ma az a rendkívüli parlamenti ülés, amelyet az ellenzék hívott össze és amelynek témája az otthonápolási díj emelése, valamint a devizahitelesek kilakoltatásának megakadályozása lett volna. Mivel a kormánypártok képviselői nem jelentek meg az ülésen, így az országgyűlés határozatképtelen volt.

Ennek apropóján írtak levelet V. Németh Zsoltnak, a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjének. A levelet egy a választókörzetben élő polgár írta, aki a Facebookon is közzétette azt:

Ádám Talabér

Ma a kormánypárti képviselők nem mentek el a parlamenti vitanapra, ami az otthápolási díjak emeléséről és a devizahitelesek kilakoltatási próblémáinak megoldásáról szólt volna. Ezzel kapcsolatban…

A felháborodott választó levelében többek között arról ír, hogy V. Németh a kampány során többször is ígéretet tett rá, hogy amennyiben egyéni országgyűlési képviselőnek választják, úgy az itt élőket és a térség érdekeit fogja képviselni a parlamentben, ezzel szemben mégsem jelent meg a vitanapon egy ilyen fontos ügyben.

Amennyiben a politikus válaszol a lakossági megkeresésre, úgy azt is közzétesszük.

9970
2018.08.17.
Top